Diensten.

Je kunt niet altijd dezelfde techniek gebruiken voor het verwijderen van glasweefsel. Soms lukt het met de hand en af en toe heb je een stoommachine nodig. Glasweefselbehang Verwijderen zal daarom vooraf de muren inspecteren. Zo bepalen wij welke methode nodig is. Contact ons direct!

Het verwijderen

Tegen een laag tarief kunnen wij je glasweefsel behang verwijderen. Wij bieden deze dienst al aan vanaf €7 per vierkante meter. Dit scheelt je dus 10% op ons normale tarief. Maak gebruik van onze actie!

Het behangen

We zijn gespecialiseerd in behang aanbrengen en schilderen. Dit is een dienst die wij zowel voor nieuwbouw als renovatiewoningen aanbieden. Bekijk onze aanbieding van €12,99 per m2!

Stucen en schilderen

Het schilderen van de muren is één van onze specialiteiten. Wij bieden ook de combinatie stukadoren en schilderen. Je krijgt bij ons de hoogste afwerking voor wanden en plafonds. 

Zit er nog Oud Behang Op Je Muren?

Volg onze tips voor behang er af halen. Wil je liever dat wij deze taaie klus doen? Dan kun je ons natuurlijk inhuren. Dit kan al vanaf €6 per vierkante meter. Voor meer informatie kun je een offerte aanvragen.

Muur behang klaar

Zijn je muren beschadigd? Dat kun je het beste een filmlaag laten aanbrengen. Dit is een stuclaagje die de muur egaal maakt voor een beter hechting.

100% Behangvrije Wanden

Je kunt op Glasweefselbehang Verwijderen rekenen als het gaat om het verwijderen van behang. Wij werken secuur, snel en vragen eerlijke prijzen!

Telefoon

Offerte

E-mail

Scroll naar boven