Over ons.

Al meer dan 15 jaar is www.glasweefselbehangverwijderen.nl een begrip in de bouwwereld. Als onderdeel van Bouwsector Nederland leveren wij vakwerk tegen betaalbare prijzen. Lees meer over onze organisatie!

Samen Sterk

Bouwsector Nederland bestaat uit vele samenwerkingen met vakmannen. Vaak zzp er die onze kwaliteitsnorm kennen en respecteren. Om bij ons aangesloten te zijn eisen wij kwaliteit. Consumenten weten hierdoor dat ze bij ons veilig zijn.

Lage Prijzen

De grootste meerwaarde die wij bieden is onze kwaliteit. Op de tweede plaatst komen toch zeker onze tarieven. Deze zijn vergelijken met de markt heel erg scherp. Zeker wanneer het gaat om nieuw behang aanbrengen. Dit kan al vanaf €10 per m2.

Enkele Teamleden

Geert van Glasweefselbehang Verwijderen.

Geert Hendrik

Directeur

Geert begon jaren geleden met Glasvliesbehang.com en Scanbehang.nl. Dit deed hij samen met luis en inmiddels heeft hij de leiding over 50+ behangers!

Luis van Glasweefselbehang Verwijderen

Luis Hendriques

Voorman - manager

Luis stuurt alle mannen aan. Als vakman weet hij precies welk team hij bij welke klus moet zetten. Hij regelt ook de steiger huren en plaatsen bij hoge woningen.

Sander van Glasweefselbehang Verwijderen.

Sander Evertsen

Klantenservice manager

De beste beslissing die wij jaren geleden maakte was een virtual assistant inhuren. Sander zorgt voor onze planning en daarnaast beantwoord hij de telefoon.

Gratis Wand Beoordeling ?

Het kan natuurlijk zijn dat je de klus wilt uitbesteden maar dat je geen idee hebt wat er nou precies moet gebeuren. Een expert van Glasweefselbehang Verwijderen komt dan graag bij je langs. Je kunt hiervoor vrijblijvend een offerte aanvragen.

Scroll naar boven